Spring til indhold

FøniXensemblet

Onsdag den 15.december. kl. 19.30 på Musikhuset Elværket, 4300 Holbæk Entré: 185 kr. UNGE 12-18 ÅR 50,- STUDERENDE (studiekort) 90,- BØRN U.12 GRATIS Billetter via Place2book.com eller ved indgangen fra 19.00
15.12.2021

Køb billet

Lisbeth Kjærulff, sopran

FøniXensemblets strygere

Morten Ryelund, dir. og violin

 

JULEGODTER OG ENGLESANG
Selv om Coronaen igen truer koncertlivet, kører FøniXensemblets koncertrække fortsat videre. Det er blevet juletid, og ingen jul uden sang.
I år får vi besøg af den fremragende sopran Lisbeth Kjærulff, som gennem mange år har markeret sig over hele landet som en charmerende og dygtig sanger og ovenikøbet også som revykunstner. Bl.a. har hun været ”årets revyfund”. Denne gang skal vi dog ikke være vidner til en julerevy, men derimod til en masse godter fra det store jule-bagkatalog.
JULEARIER
Det bliver også til et par klassiske julehits. Lisbeth har taget den berømte ”Rejoice” fra Händels Messias samt den utroligt smukke Maria Wiegenlied af Max Reger med til os.
EFTERKRIGSTIDENS USA
Hun vil også tage os med på en tur over dammen til 50’ernes USA, med et par skønne juleevergreens fra populærrepertoiret.
BEGRÆNSET FÆLLESSANG
På Elværket kan vi med god afstand og i samme retning godt synge fællessang uden at kompromittere Corona-udfordringen. Derfor synger vi en håndfuld julesange med Morten Ryelund ved klaveret.
HELE ORKESTERET ER PÅ PLADS
"Til julekoncerten har vi hele FøniXensemblets Strygeorkester med – de unge passionerede musikere spiller bl.a. musik af Corelli og John Ireland.
BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
P.g.a. Corona er der et begrænset antal billetter til rådighed. Vi beder derfor publikum om at bestille på forhånd via place2book.com eller via billetlinket på musikhuselvaerket.dkFeedback

Sidst opdateret

25.11.2021

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager