Spring til indhold

Unge Spiller Klassisk vinderkoncerter september 2020

24.09.2020

Hent gratis adgangskort max. 60 tilhørere.

For 10. gang tager Ensemble Storstrøm afsted på tur rundt i Region Sjælland med vinderne fra årets ”Unge spiller Klassisk”-konkurrence i dagene fra d. 20. – 24. september.

I år kan man høre 4 solister i alderen 13-17 år, der spiller på så forskellige instrumenter som valdhorn, marimba, euphonium og klaver. Koncerterne varer 1 time og den musik de spiller er familievenlig og forskelligartet.

Solisterne er:

Robin Wohner, klaver:

Program: J. S. Bachs ”Klaverkoncert i f-mol”, 3 satser. 

Mia Kaarslev, marimba:

Program: Vittorie Montis ”Czardas”.   

Malthe Fink-Jensen, valdhorn

Program: W.A. Mozarts ”Hornkoncert”, 2 satser.  

Tilde Kaarslev, euphonium:

Program: Robin Dewhursts ”Panache”.

Ensemble Storstrøm spiller derudover selv to kendte stykker af hhv. Carl Nielsen og Edward Grieg.

De fire unge solister udtaler sig samlet om, at de er virkelig glade for at have fået lov til at spille med Ensemble Storstrøm, og at de allerede glæder sig til den lille turné, de kommer på. At få lov til at spille med et professionelt ensemble er helt fantastisk og en kæmpe mulighed for at udvikle sig.

Hvad er Unge Spiller Klassisk?

Konkurrencen Unge Spiller Klassisk, arrangeres af Musik- og Kulturskolerne i Region Sjælland og Bornholm og er for musikere i aldersgruppen op til 20 år, som bor i eller modtager undervisning i flg. kommuner: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Lejre, Roskilde, Greve, Solrød, Køge, Stevns, Bornholm, Ringsted, Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og Faxe.
Man kan tilmelde sig som solist eller som kammermusikgruppe.

Et dommerpanel giver feedback til alle deltagere, som modtager diplomer med udtalelserne i. Ud af de over 100 deltagere, udvælges hvert år et antal solister, som skal på tourné med Ensemble Storstrøm.
Læs mere på www.ungespillerklassisk.dk

Læs mere om Ensemble Storstrøm på www.ensemblet.dk

 Feedback

Sidst opdateret

08.09.2020

Ansvarlig redaktør

Steffen Højager